top of page

BIO

Personal Profile

Uros za SMS.jpg

UROŠ BOGDANOVIĆ

Radijski i podcast ekspert (konsultant)

Ponosni vlasnik vozačke dozvole B kategorije, a koji je spreman za timski rad u dinamičnim uslovima. Ljubitelj svih besmislenih elemenata biografije. 

 

Sa preko 20 godina iskustva u multimedijalnim i medijskim poslovima, svakodnevnoj proizvodnji sadržaja, Uroš je autor mnogih stvari koje ste sigurno imali prilike da čujete i vidite na internetu. Neki od njih su i nagrađivani. 

U radijskom svetu je prošao sve pozicije – od voditelja, do programskog direktora nacionalne radio stanice i vođe projekata u pravljenju i organizovanju novih radio stanica. Sarađivao sa najboljim radio stanicama u regionu.

 

Podkastima se aktivno bavi poslednjih 6 godina, kao trener i konsultant.

 

Autor je mnogih marketinških kampanja za velike kompanije poput HEINEKEN Srbija, STIHL, Deichmann.

 

Uroš je rado viđen predavač na medijskim konferencijama širom Evrope, a teme o kojima voli da priča (a ono što je još bitnije – vole da ga slušaju), su vezane za radio, podkaste i prodaju. Najpoznatije, svetski priznate konferencije, na kojim je bio govornik su Radiodays Europe, Medientage i Tell a vision. 

 

Autor je napredne, „storyselling“ tehnike prodaje „Little green dragon“, koja je našla primenu u mnogim prodajnim timovima velikih kompanija i medija. 

 

Više možete pronaći na njegovom sajtu uros.rs 

 

facebook.com/uros.bogdanovic.show

twitter.com/ypoiii

linkedin.com/in/urosbogdanovic/

Skype: boganovic.uros

 

 

 

 

Naziv predavanja:

 

O, ne! Zar i ovo treba da slušam? 

 

 

Ukratko o predavanju:

 

Podkasti su sve popularniji u svetu, a kao takvi, predstavljaju moćno marketinško oružje razornih moći. Kompatibilni su sa drugim kanalima komunikacije, a kako, kada i zašto ih treba koristiti, pokušaćemo zajedno da zaključimo u 20 minuta.

  • LinkedIn
bottom of page