top of page

BIO

Personal Profile

Brankica Janković, foto copy-web.jpg

BRANKICA JANKOVIĆ

Direktorica, Aquarius Banja Luka

Brankica Janković je direktorica agencije Aquarius, jedne od prvih i najvećih Full Service Advertising agencija u BiH, koja trenutno broji preko 50 zaposlenih. U svijetu marketinga je više od 25 godina. Za to vrijeme je sarađivala sa raznim klijentima, od lokalnih i malih, do onih čija imena se nalaze na svjetskim listama najvećih kompanija.

 

Veliki uspjeh potvrđuju i brojna priznanja i nagrade koje je Aquarius odnio na brojnim takmičenjima. Na ovogodišnjem izdanju NO LIMIT Advertising festivala su ponosno odnijeli i titulu Agencije godine u BiH. U svijetu filmske i TV produkcije je, za nešto više od decenije, kao producent svoj potpis stavila na serije „Meso“, Kosti“ i „Advokado“, te veliki broj TV formata.

 

U septembru ove godine, svoj prvi rođendan je proslavila KUVO TV, prva gejming televizija koja je jedan od novijih projekata pokrenutih iz kuhinje Aquarius-a. Ipak, najviše traga je ostavila (svojim omiljenim) dugogodišnjim projektom iz oblasti kulture, muzičkim festivalom „Demofest“, na kojem je tokom 11 godina postojanja svoje prve „ozbiljne akorde“ odsviralo preko 300 bendova iz cijelog regiona.

  • LinkedIn
bottom of page