top of page

BIO

Personal Profile

Sinisa-Gavrilovic-web.jpg

SINIŠA GAVRILOVIĆ

Samostalni SEO specijalist i konsultant

Samostalni SEO specijalist i konsultant iz Zagreba sa 20 godina iskustva na području internetskog marketinga s posebnim naglaskom na optimizaciju za pretraživače. (SEO). O njegovom poznavanju kanala internetskog marketinga svjedoče poslovni rezultati klijenata kojima svakodnevno pomaže u poslovima SEO optimizacije, analize, izrade strateških smjernica i internetske promocije te brojne nagrade koje je kao predavač osvojio na stručnim konferencijama.


Kroz savjetovanje, edukacije i uspostavljanje uspješnog nastupa na internetu, sa svojom kompanijom Trenutak sarađivao je s velikim brojem klijenata iz područja turizma, ugostiteljstva, bankarstva, prodaje i drugih područja, uključujući Privrednu banku Zagreb (PBZ), Hrvatsku poštansku banku (HPB), Croatia Airlines, T-Com, T-Mobile, AuroDomus, Watch Centar i druge. Svojim znanjem iz SEO optimizacije pridonio je i uspjehu i rastu niza regionalnih i međunarodnih portala i internetskih servisa, kao što su 24sata.hr, Njuškalo.hr, Webgradnja.hr, Bolha.com.


Bogato iskustvo prikupljeno kroz dugogodišnji rad s klijentima prenosi kroz seminare i in-house radionice na kojima komplicirana pravila i trendove iz SEO optimizacije prevodi na svakome razumljiv jezik.

  • LinkedIn
bottom of page